bútor - szekrény bútor - elemes bútor - kárpitos bútor - bőr ülő bútor - hálószoba bútor - online bútor áruház - bútor bolt - Abaúj Bútor

 

Tevékenységi körünk

 
 

Az Abaúj Bútoripari Részvénytársaság három fő termelési tevékenységet folytat, s ezek a következők:

1. Szekrénybútorok gyártása, melyeknél a hagyományos és a legújabb lap- és élborító valamint felületkezelő anyagokat használjuk,

2. Kárpitos bútorok gyártása, ahol fix és funkciós garnitúrákat, franciaágyakat, heverőket, hálószoba berendezéseket gyártunk bőr, műbőr és szövet bevonattal,

3. Egyedi vállalkozási tevékenységek szakszerű kivitelezése, elsődlegesen a szállodai, közületi berendezések terén.

A társaság fenti tevékenységi kört 310 fő körüli létszámmal látja el, az éves árbevétel - főleg export relációban - erőteljesen nő.

A fiatal gyár fiatal munkavállalói állománnyal rendelkezik, s ez biztosítja a dinamikus és törekvő magatartást termékfejlesztésben és a piaci kapcsolatok terén egyaránt. A saját szakmai-gyakorlati képzés - 50-60 gyerek tanulja a bútorasztalos és kárpitos szakmát önálló tanműhelyben - lehetőséget ad a szakmai színvonal megtartására illetve fejlesztésére, s elsődlegesen erre építve valósítható meg hosszú távon is a versenyképesség fokozása, a gazdálkodás eredményessége.

A társaság termékeit belföldi és export piacokon értékesíti. 2000-ben ez a részarány 69:31% volt, és jól megfigyelhető az export folyamatos növekedése.

 

A gyárfejlesztés, illetve az abban történő közreműködés a tulajdonosok részéről nem csak igény, hanem valóság, s ez a jövő szempontjából - kedvező piaci kapcsolatokat feltételezve - a továbbfejlődésre korlátlan lehetőséget biztosít.

A műszaki területen magasan képzett szakemberek készítik elő és "álmodják meg" a jövő bútorait. A formatervek és az egyedi mintadarabok elkészítése után is megtörténik az a szakmai átvilágítás, mely elemzi a beépített anyagokat, az ellátandó funkciót, a tartósságot és a várható vevők egzisztenciális szintjét.

Termékeink minden esetben arra a technikai színvonalra épülnek rá, melyet a gyár, a gyártás valamennyi fázisában tökéletes minőségi szinten tud garantálni. Ezt bizonyítja, hogy társaságunknál 2003. októberében "Lakás-, iroda- és szállodai bútorok gyártása" érvényességi területen az EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer került tanúsításra.

Szakmai igényességünkre kiváló példák azok az export modellek, melyek szériagyártása nagy darabszámban és évek óta folyamatosan történik az Abaúj Bútoripari Részvénytársaságnál.

 
 

Abaúj Bútor minőségi szekrény és kárpitos bútor választékot kínál bútor boltjaiban és online bútor áruházában.